Badminton kampioensteam Nijeveen J1 gehuldigd!

Op donderdag 2 februari werd het badminton competitieseizoen afgesloten. De standen zijn verwerkt en ons jeugdteam J1 is kampioen geworden. Op onze trainingsavond werden ze gehuldigd en kregen van de vereniging een herdenkingsmedaille uitgereikt.

Onze voorzitter, Milco Winters opende de avond met een bedankwoord en presentje voor de sponsors.  Daarna was er een speciaal dankwoord en presentje voor onze coaches, Trea Agtersmit en Ida Oostenbrug en voor Ronald Busscher, die zich elk seizoen vrijwillig inzet om te helpen bij de training. Een speciaal dankwoord ging uit naar Richard Take die de training aan het begin van het seizoen heeft opgevangen tijdens het zoeken naar een nieuwe trainer. En natuurlijk naar onze nieuwe trainster Tjitske Hoekstra, die toch midden in het seizoen de trainingen voortzette.

Speciaal was dat we dit seizoen 2 teams hadden met spelers van 2 verenigingen. Door samenwerking konden we op deze manier meer spelers op de baan krijgen. Voor de spelers wel even wennen, maar het ging prima tijdens de wedstrijden.

De eindstanden van de teams:

  • 3e plaats voor team Toyota van der Linde/Leeuwerikhoeve Nijeveen 1 (seniorenklasse)
  • 1e plaats voor team Hypotheek company/ Faber Nijeveen J1:
  • 3e plaats voor team Strijker Nijeveen J2:
  • 3e plaats voor team Bouwknegt Nijeveen J3:
  • 6e plaats voor combiteam Nijeveen/Meppel

Nijeveen J1 is kampioen geworden in de 2e klasse U17, Bram Groeneveld, Darian van Hien, Maaike Agtersmit, Eline Scheffer en Iris Bolding zijn met kop en schouders kampioen geworden. Met een totaal aantal punten van 88, stonden ze met 35 punten boven de nummer twee. Ze werden onder luid applaus gehuldigd en gefeliciteerd!

j1 kampioen

Naast het kampioenschap werd ook bekend gemaakt wie de beste competitiespeler/ster van dit seizoen was. En wederom waren er dit jaar weer 2 dames die de beste zijn.

Maaike Agtersmit en Eline Scheffer hebben beide alle partijen die ze gespeeld hebben gewonnen, score is 100%. Met recht hebben beide speelster de beker gewonnen. Bij de jongens werd Bram Groeneveld de winnaar, ook hij heeft dit seizoen geen tegengame gehad en hij had dus eveneens 100% winst.

beste speler en speelster

Als verrassing had onze sponsor Bakker Strijker voor alle spelers een heerlijke grote taart gebakken en meegebracht! Die was snel verdeeld!