Senioren

Senioren donderdagavond en/of vrijdagochtend

Senioren donderdagavond en/of vrijdagochtend

Senioren kunnen spelen op de donderdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur en op de vrijdagmorgen van 9.45 uur tot 11.00 uur. Op de donderdagavond is er vrij spelen en gelegenheid om te trainen. Op de vrijdagochtend kan er vrij worden gespeeld. Verder kan er met een team worden deelgenomen aan de dorpen- of bondscompetitie. Aan het begin van een nieuw badmintonseizoen worden teams samengesteld. Gedurende het seizoen kan je gevraagd worden om in te vallen bij een van de teams. Leuk om eens de sfeer van wedstrijden te proeven!

Senioren vrijdagochtend

Senioren vrijdagochtend

Er is de mogelijkheid, tegen een lagere contributie, alleen op de vrijdagochtend te spelen. (van 9.45 uur tot 11.00 uur). Deze senioren kunnen dus niet spelen op de donderdagavond. Wel worden deze leden uitgenodigd voor alle andere activiteiten.

Wil je eens uitproberen of deze sport wat voor je is? Kom een aantal keren meespelen! Bel vooraf even met een van onze bestuursleden, dan kunnen ze je opvangen en direct van wat meer informatie voorzien.

We hopen je te kunnen verwelkomen!

Trainingstijden

Trainen en recreatief spelen
Donderdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur.
Vrijdagochtend van 9.45 uur tot 11.00 uur.

Competitie

Nijeveen speelt met één team in de bondscompetitie en één team in de dorpencompetitie.

Belangrijke speelinformatie voor onze tegenstanders: wij beginnen onze wedstrijden met de dubbels (!), daarna de singles en we sluiten af met de gemengd dubbel. Voor het speelschema, klik hier! Gesponsord door: Toyota van der Linde Meppel

Wil je een keer meespelen?

Wil je eens uitproberen of deze sport wat voor je is? Kom een aantal keren meespelen! Neem vooraf even contact op met een van onze bestuursleden voor alle informatie.

Badmintonvereniging Nijeveen

jublogo (1)

COntact

social media