Lidmaatschap

Junioren verdeeld in 2 leeftijd categorieën 

Leeftijd tot 10 jaar. 
Leeftijd van 10 t/m 16 jaar.

Afhankelijk van leeftijd en niveau zijn er diverse mogelijkheden. Kinderen kunnen, als ze dat willen, met een team meedoen aan de regiocompetitie. Voor de beginnende spelers is er de starterscompetitie.  Na het competitieseizoen komen er individuele toernooien. Er zijn verschillende toernooien in de regio op beginners- en gevorderdenniveau. Ben je echt talentvol dan kun je zelfs meedoen aan de landelijke toernooien. Vanaf de leeftijd van 16 jaar kan in overleg worden overgegaan naar het seniorenlidmaatschap.

Senioren donderdagavond en/of vrijdagochtend

Senioren kunnen spelen op de donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur en op de vrijdagmorgen van 9.45 tot 11.00 uur. Op de donderdagavond is er vrij spelen en gelegenheid om te trainen. Op de vrijdagochtend kan er vrij worden gespeeld.  Verder kan er met een team worden deelgenomen aan de dorpen- of bondscompetitie. Aan het begin van een nieuw badmintonseizoen worden teams samengesteld. Gedurende het seizoen kan je gevraagd worden om in te vallen bij een van de teams. Leuk om eens de sfeer van wedstrijden te proeven!

Senioren vrijdagochtend

Er is de mogelijkheid, tegen een lagere contributie, alleen op de vrijdagochtend te spelen. (van 9.45 tot 11.00 uur). Deze senioren kunnen dus niet spelen op de donderdagavond. Wel worden deze leden uitgenodigd voor alle andere activiteiten.  Contributie seizoen 2022/2023: € 108,00

Jeugd tot 10 jaar

€ 80,-

Jeugd vanaf 10 t/m 16 jaar

€ 110,-

Competitie bijdrage 2023/2024

€ 21,-

Contributie seizoen 2023/2024

€ 145,-

Competitiebijdrage bond seizoen 2023/2024

€ 60,-

Competitiebijdrage DUC seizoen 2023/2024

€ 9,-

Strippenkaart

Lijkt badminton je leuk maar wil je niet meteen een vast lidmaatschap, dan biedt BV Nijeveen je nu de unieke kans om tien keer mee te spelen voor slechts € 30,00! Deze tien strippenkaart is om te zetten in een lidmaatschap en kan per persoon éénmalig worden aangeschaft. Zo kan iedereen, zonder zich meteen vast te leggen, kennismaken met onze sport! De kaart is alleen voor senioren die willen spelen op de donderdagavond en/of de vrijdagmorgen. Voor informatie kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden (zie contact informatie).

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging kan opgezegd worden. Het lidmaatschap is gebonden aan een seizoen, waardoor de opzegging geldt voor het nieuwe seizoen. Dit dient schriftelijk te gebeuren voor 1 januari of 1 juli van ieder jaar. Het opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren. Een brief of email kan gericht worden aan de secretaris (info@bvnijeveen.nl). Voordat het lidmaatschap kan worden opgezegd, dient aan de contributieverplichting te zijn voldaan. Indien niet op tijd is opgezegd door het lid ontstaat een betalingsverplichting voor het gehele nieuwe seizoen.

Wil je een keer meespelen?

Wil je eens uitproberen of deze sport wat voor je is? Kom een aantal keren meespelen! Neem vooraf even contact op met een van onze bestuursleden voor alle informatie.

Badmintonvereniging Nijeveen

jublogo (1)

COntact

social media