Spectaculair start seizoen

Onze vereniging heeft een prima seizoen gedraaid. Wel geen kampioensteams, maar hele goede tweede plaatsen. En wel 28 eerste prijzen in het toernooi seizoen. Deze prijzen zijn zowel in de regionale als in de landelijke toernooien behaald.

De toppers binnen onze club zijn uitgevlogen en spelen bondscompetitie bij diverse grote clubs in de regio. Onder andere Emmen, Drachten en Groningen.
De tweede divisie kan een speler van BV Nijeveen tegenkomen, maar ook 3de en 4de divisie zien spelers van BV Nijeveen. Die dan natuurlijk wel benoemd worden als spelers van de desbetreffende club, maar toch hun roots hebben bij onze club en nog steeds lid zijn van BV Nijeveen.

Meer successen zijn er ook nog te melden. Wederom zijn een aantal spelers gevraagd om voor te komen spelen bij de Badminton Academy in Heerenveen. Hieruit zijn weer 2 spelers gekozen om te komen spelen bij de Academy in Heerenveen. Meike Take en Gijs Polmans worden aan de selektie toegevoegd.
Een mooie prestatie en we wensen beide spelers veel succes en een hele mooie sportcarrière toe. Mede namens onze trainer Han van Room zijn deze successen mogelijk. Zijn enthousiasme, toewijding en techniek weet hij heel goed over te brengen op onze leden.

Onze club wil graag het komende seizoen spectaculair starten, het is ons jubileum jaar. We bestaan 40 jaar en we willen dit groots vieren.
Op 6 oktober 2012 zal ’s morgens ons Johan de Vries jeugdtoernooi gehouden worden. Voor alle jeugdspelers binnen onze regio.
’s Middags vanaf 13.00 uur zal een feestprogramma volgen voor belangstellenden, maar zeker ook voor de jeugdspelers van het ochtendtoernooi en leden en oud-leden van onze vereniging. We hopen dat u deze datum alvast vrij wilt houden.
Houd deze datum vrij ZATERDAG 6 OKTOBER 2012 meer informatie zal volgen via onze website en via informatie in de media.

Alvast voor allen een hartelijk welkom op onze feestdag
Een hele goede en sportieve zomer gewenst namens,

Bestuur Badminton Vereniging Nijeveen