Competitieseizoen afgesloten met 4 kampioenteams!!!!

IMG_0139

Seizoen 2015/2016 gaat te boek als het meest succesvolle seizoen aller tijden. De vereniging heeft nog nooit gepresteerd dat 4 jeugdteams kampioen werden. Dit heuglijke feit is donderdagavond 4 februari goed gevierd. Onder grote belangstelling van ouders, broertjes, zusjes, coaches, badminton-leden, sponsoren, en ga zo maar door werden de teams in het zonnetje gezet en gehuldigd.
Allereerst werd de beste spelers en speelster onthuld. En dat was een nek aan nek race van verschillende spelers. Want veel wedstrijden hebben ze niet verloren. Of beter, ze hebben helemaal geen wedstrijd verloren en werd het tegen punten tellen.
Beste speler 2015/2016 is: Jarne Oostenburg.
Beste speelster 2015/2016 zijn: Maaike Agtersmit en Eline Scheffer. Beide speelsters hebben evengoed gespeeld en delen dit seizoen gezamenlijk de titel.

IMG_0169

De winnende teams waren:
Nijeveen J1 = 1e klasse U19: Bjorn, Gijs, Amber, Naomi. Het team had uiteindelijk 7 punten meer dan nummer 2.

IMG_0190

Nijeveen J3 = 1e klasse U15: Peter, Darian, Linda, Eline, Iris. Het team speelde uitzonderlijk goed en stond 34 punten voor op nummer 2.

IMG_0180

Nijeveen J4 = 2e klasse U15: Bram, Sander, Maaike, Tessah, Dionne. Dit team was ook een klasse apart wist 13 punten meer te behalen dan nummer 2 en speelde 1 wedstrijd minder!

IMG_0176

Nijeveen J5 = 3e klasse U13: Jarne, Benjamin, Mylan, Laura, Alinda. Dit team behaalde 10 punten meer dan nummer 2.

IMG_0171

IMG_0200

De andere teams zijn weliswaar niet nummer 1 geworden, maar wel prima gespeeld.
Nijeveen J2 = 2e klasse U17: Karst, Marijn, Romi, Sandra, Iris.
Dit team behaalde een 3e plaats.
Nijeveen J6 = 3e klasse U11: Steven, Julia, Nienke, Manischa.
Ons jongste team behaalde een 4e plaats.
Nijeveen 1, ons senioren (jeugd)team, Ronald, Sebastiaan, Jelke, Laura, Jorine, Esme, speelde dit seizoen voor het eerst in de seniorencompetitie en kwamen uit in de 1e klasse. Dit was voor hen een zwaar jaar, veel geleerd en veel moeten incasseren. Ze bleven goed strijden, maar winst zat er niet in. Het is even afwachten of ze in deze klasse kunnen blijven spelen.

Natuurlijk kan deze heuglijke avond niet voorbijgaan zonder onze trainer Han en alle coaches te bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Ze staan toch zeker 7 zaterdagen de teams aan te coachen/moedigen/troosten, etc.
Een speciaal dankwoord kwam van onze voorzitster voor de sponsoren die een lekkere fles wijn kregen aangeboden door hun eigen gesponsord team.
Een zeer geslaagde afsluiting van het competitie-seizoen!

IMG_0220