COOP-mixtoernooi sportief en gezellig!

“Kom eerst maar even een kopje koffie drinken” dat was de verwelkoming voor alle deelnemers van het mixtoernooi en dat werd gelijk de trend van de avond, knus en gezellig. Met 9 koppels viel de inschrijving tegen, maar wij (de organisatie) waren vastbesloten om er een leuke avond van te maken. En dat is gelukt!
De koppels waren verdeeld op sterkte in 2 groepen, een poule van 4 en 5. De wedstrijden moesten compleet uitgespeeld worden, dus dat werd toch nog zweten die avond. Want eigenlijk was iedereen aan elkaar gewaagd, er werden veel 3-setters gespeeld en de spelers namen spontaan even pauze om bij te tanken. De flesjes water van sponsor Rabobank kwamen dus uitstekend van pas!
Er werd zowel met nylon als met veren shuttles gespeeld en dat was soms wel even lastig. Als je gewend was met veren te spelen en je moest in een keer met nylon, dat was best even wennen. En andersom ook natuurlijk.
De winnaars van de poule’s waren:
• Poule A: Han en Miriam
• Poule B: Niels en Annie
Na de wedstrijden was er nog tijd voor een hapje en drankje. En aan de bar werd nog menig wedstrijd ontleed, wat kon er beter, hoe doe ik dat de volgende keer. Een ding was zeker, spierpijn zouden we allen krijgen de volgende dag! Want zoveel wedstrijden achtereen valt lang niet mee, helemaal niet als je dat niet echt gewend bent.
Als organisatie kunnen we terugkijken op een geslaagde avond, die gelukkig verlopen is zonder blessures. Volgend seizoen weer, maar dan in het najaar, dus hou de toernooikalender in de gaten.