Een geslaagd Nijeveens mixtoernooi!

Op zaterdag 24 oktober werd in de avonduren ons mixtoernooi georganiseerd. Vanaf 19.00 was de zaal open en al snel hielp iedereen, inclusief onze gasten, mee de banen opzetten. Hierdoor kon de 1e wedstrijden al om 19.15 gestart worden. Met 15 koppels die kwamen uit bevriende verenigingen als Ruinen, Ruinerwold, Dwingeloo, Smilde, Steenwijk, Meppel, de Wijk was het toernooi goed bezet en genoeg ruimte om volledige wedstrijden te spelen. Maar wel met een alternatieve puntentelling. Het ging er nu om wie het eerst 30 punten heeft behaald, met een wissel van speelhelft bij de 15 punten. Dit maakte de wedstrijden snel en heftig met verrassende uitslagen.
We begonnen met voorrondes, 5 poules van 3 koppels die tegen elkaar speelden. Elk koppel veroverde op deze manier een 1e, 2e of 3e plaats en die plaats werd gebruikt voor de volgende poule-indeling. Dat was even snel standen verwerken in een korte koffiepauze met cake. Even op adem komen en dan weer aan de slag. Want na de pauze zijn de poules helemaal op sterkte ingedeeld, waardoor er geen “rustige” wedstrijd meer kwam. Standen van 29-30 werden regelmatig genoteerd.
De poule-winnaars zijn:
 Poule 1: Sofie en Joanne uit de Wijk
 Poule 2: Linda en Eric uit Steenwijk
 Poule 3: Arjan en Desie uit Smilde
De winnaars werden in het zonnetje gezet met bloemen en onder het genot van een hapje en een drankje werd de avond gezellig en sfeervol afgesloten. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

foto 1 foto 2