Eric Pang en Yoa Jie op de 19e SportVen Master in Gorredijk

Hoewel het aantal aanmeldingen van de 19e editie van het Master toernooi in Gorredijk nog niet op het niveau van enkele jaren terug zit, is er toch een stijgende lijn te constateren en is er wederom een sterk deelnemersveld aanwezig en kunnen we op zaterdag 2 en zondag 3 september ongetwijfeld weer spannende partijen van een hoog niveau tegemoet zien. Er is weer een internationaal gezelschap in Gorredijk aanwezig , met spelers uit  Nederland,  Duitsland, Letland, Griekenland, Syrië  en China.

Bijzonder is wel dat voormalige en veelvoudig Nederlands kampioen Eric Pang en zijn vrouw  eveneens voormalig en meervoudig Nederlands en Europees kampioen in Gorredijk aanwezig zullen zijn. Ze combi-neren het bezoek aan de WK in Glasgow, in de week voorafgaand aan het toernooi in Gorredijk, door met een aantal spelers uit China ook in Gorredijk aanwezig te zijn.

De wedstrijden beginnen zaterdag om 09.30 en duren tot 20.00 uur , zondag beginnen de eerste wedstrijden  om 10.00 uur, terwijl de finales vanaf ongeveer 13.00 uur zijn gepland. De toegang in het Sportcentrum Kortezwaag in Gorredijk is op beide dagen gratis.

Het adres van de hal is: Sportcentrum Kortezwaag, Mientewei 2, 8401 AA, Gorredijk