Flitsend begin van het nieuwe jaar bij Badminton Vereniging Nijeveen

Op donderdag 5 januari werd het jaarlijkse OKKO (Ouder-Kind/Kind-Ouder) toernooi georganiseerd. Bijna alle leden deden mee of waren aanwezig om de rest aan te moedigen. Met 27 koppels mogen we het een drukbezet toernooi noemen. De puntentelling was voor dit toernooi aangepast, het koppel dat het eerst 30 punten behaald kreeg de wedstrijdpunten. De koppels werden onderverdeeld in 5 poules en elk koppel speelde 4 of 5 wedstrijden. Dat viel niet altijd mee, want de meeste badmintonspelers hadden een partner die de sport niet beoefent. Er werd hard gestreden om de punten, met de nodige inspanning, plezier en uiteindelijk spierpijn.

De poulewinnaars zijn:

  • Poule 1: Willy de Boer en Tycho de Boer
  • Poule 2: Sander Busscher en Richard Busscher
  • Poule 3: Nadine Konter en Erwin Oosterkamp
  • Poule 4: Mirjam Mutsters en Linda Mutsters samen met het koppel Eline Scheffer en Ron Scheffer
  • Poule 5: Richard Take en Jelke Take

Daarnaast werd er een verloting en veiling georganiseerd. Doordat iedereen cadeautjes/spulletjes meegenomen had en onze sponsoren van die avond veel presentjes hadden geschonken, waren er 2 tafels vol leuke artikelen. De één voor de verloting en de ander voor de veiling. De 160 loten waren razendsnel verkocht door Trea en Annette, de verlotingstafel was dan ook snel leeg!

De veiling was op zich een hele gebeurtenis. Het succesvolle lotenverkoop koppel ging ook hiermee aan de slag. Met Trea als veilingmeester werd (bijna) alles voor mooie bedragen verkocht. Er waren gewilde artikelen bij, zo boden 3 spelers heftig tegen elkaar op voor een splinternieuw badmintonracket! Deze ging dan ook voor een mooi bedrag weg.

Mede door onze sponsoren is deze avond ook een klein financieel succes geworden. Wij bedanken onze hoofdsponsor van het OKKO-toernooi, Arbo Support en onze gelegenheidssponsoren, Rabobank, Bakker Strijker, COOP en tuincentrum Visser dan ook hartelijk voor hun bijdrage!

We kunnen terugkijken op een zeer gezellige, leuke start van het nieuwe jaar.

dsc01427 dsc01414 dsc01412 img_2594 img_2569 img_2565