Geslaagd!!!!!!!

Afgelopen maanden stond de badmintontraining in het teken van techniek, tactiek en spelregelkennis. Er werd getraind voor een badmintondiploma. Er zijn in totaal 6 diploma’s te behalen en elk deel is onderverdeeld in vaardigheid en certificaten. De eerste 3 delen gaat specifiek over het enkel spel en de laatste 3 delen over dubbelspel. Heb je alle delen, dan mag je zeggen dat je een all-round badmintonner bent!
Op donderdag 26 april was het eindelijk zover, examentijd. Het blijft spannend, al weet je eigenlijk wel dat je het kunt. Maar je zult zien, mis je net die moeilijke shuttle of wil de service net niet over het net heen. Gelukkig mag je elke oefening/vaardigheid een paar keer laten zien, dat scheelt, zit er altijd wel een perfecte slag bij.
Vanaf de zijkant kregen de jeugdige spelers support van familieleden en werd het een spannende maar ook gezellige en vooral geslaagde avond. Het was de laatste trainingsavond van dit seizoen en Han werd dan ook hartelijk bedankt voor al zijn lessen en uitleg van de afgelopen weken.
De maand mei staat in het teken van de clubkampioenschappen.

De geslaagden zijn:
Vaardigheid 2: Nienke van Gasteren, Manischa Damhuis
Certificaat 2: Laura Klok, Alinda Kroeze, Benjamin van der Akker
Vaardigheid 3: Mylan Damhuis, Linda Mutsters, Jarne Oostenbrug
Certificaat 3: Bram Groeneveld, Darian van Hien
Vaardigheid 4: Eline Scheffer, Tessah Vos, Dionne Wink
Certificaat 4: Sander Busscher, Romi van der Linden, Maaike Agtersmit
Certificaat 5: Sandra Bolding, Iris Bolding
Vaardigheid 6: Jorine van Gasteren

Zie de link voor de foto’s.