Geslaagd OKKO-toernooi 2018

Donderdag 4 januari was het weer tijd voor ons jaarlijkse OKKO-toernooi (ouder-kind/kind-ouder). De koppels waren verdeeld in 4 poules en elk koppel speelde 4 of 5 wedstrijden. Het koppel dat het eerst 30 punten had gehaald won de wedstrijd. Er werd hard gestreden om de punten en veel wedstrijden waren erg spannend. De foto’s van het toernooi kunnen hier worden bekeken:

Foto’s OKKO-toernooi

De poulewinnaars zijn:

  • Poule 1: Laura en Jeannette Klok
  • Poule 2: Linda en Mirjam Mutsters
  • Poule 3: Myrthe en Bjorn Bijker
  • Poule 4: Christiaan en Alie/Tineke

In de pauze was er een verloting en werd er een veiling gehouden. Doordat iedereen cadeautjes/spulletjes meegenomen had en onze sponsoren ook veel spullen hadden geschonken, was er voor iedereen wat te winnen. De veiling was ook een succes. Er werd onder andere een broodschaal, een houten sfeerlicht, gezelschapsspellen, Nijeveense kunst en een dinerbon geveild.

Door de vele sponsoren is deze avond ook een klein financieel succes geworden. Wij bedanken onze hoofdsponsor van het OKKO-toernooi, Arbo Support en onze gelegenheidssponsoren, Rabobank, Bakker Strijker, COOP, Bloemenboetiek Heidi, Tankstation Nijeveen, Steigerhout made by Wiecher, Kistjes Slijterijen, Restaurant De Nije, Berta Kapsalon, Snackplaza & Brasserie Meuleplein en tuincentrum Visser dan ook hartelijk voor hun bijdrage!

We kunnen terugkijken op een zeer gezellig en geslaagd toernooi.