Gezellig Oosterhuis mix toernooi

Na een seizoen van afwezigheid, werd op zaterdagavond 6 april het wereld beroemde Oosterhuis mix toernooi georganiseerd, een open mix toernooi voor iedereen die zin had in een avondje badminton.

Dit jaar haalde Lisette Stam haar mede speler zelfs uit Tokyo. Het mocht niet baten, uiteindelijk werden Lisette en Arnout (typisch Japanse naam) 2e achter Marjolein Stam en Ruud Polmans.

528572_633744019984376_744287768_n

Het was een gezellig toernooi, 15 koppels werkten in 3,5 uur 8 wedstrijden af. Voor sommigen was dit best even aanpoten. De wedstrijden werden afgewisseld met momenten van rust waarin er even tijd was voor de verzorging van de innerlijke mensch.

20130406_223249

Bijna de gehele familie den Broeder inclusief aanhang stond weer eens op het badminton veld, allemaal even bloed fanatiek. Frank en Anouk kregen de pech prijs: het fanatisme van Frank leidde ertoe dat Anouk even met een zak ijs door hal moest lopen omdat ze een racket op haar hoofd kreeg.

De aanmoedingsprijs ging dit jaar naar Jasper en Sandra. Ze hebben dapper gestreden maar tegen de killer lady’s Stam waren ze nog niet opgewassen.

Na afloop is nog even tijdje gezellig nageborreld in de kantine van Sporthal de Eendracht. Een succesvol en gezellig toernooi dat volgend seizoen zeker weer terug komt.

De volledige foto rapportage kun je hier terug vinden.