Jaarlijkse clubdag als vanouds gezellig!

Zaterdag 25 mei stond bij de badminton in het teken van gezelligheid en verbondenheid. De jaarlijkse clubdag was iets anders in opzet, maar zeker net zo leuk als afgelopen jaren. De hele middag gingen (bijna) alle jeugdleden naar Giethoorn. We werden opgesplitst in 4 groepen en elke groep kreeg een fluisterboot tot hun beschikking. Dat was gelijk al dolle pret, want sturen was toch moeilijker dan menigeen had verwacht. Lisette vertrok al zigzaggend met een boot vol gillende meisjes, Annette wilde per se eerst een rondje maken in de vaart(wat helemaal niet makkelijk is), Jelke vond het bootje wat te langzaam gaan en Joran bleek de beste kapitein te zijn. Op het meer mocht iedereen even varen en dat was pret voor tien.
Terug op de basis gingen dezelfde groepen verder met originele spelletjes. Een kruiwagenrace met water, het mijnenspel, bots-bootjes voetbal en matje trekken stond op het programma. Vooral het matje trekken vroeg om samenwerking binnen de groepen. Dat viel nog niet altijd mee, Trea bedacht dat het tempo hoog moest liggen en spoorde in een moordend tempo haar groepje aan om te springen. Helaas binnen 10 sprongen was de fut eruit. Ruud spoorde zijn groep indringend aan, probeerde ze allen tegelijk te laten springen, maar dat viel tegen. Annette schreeuwde zo hard, dat niemand meer durfde te springen en Annie liet het initiatief bij de jeugd, wel zo gemakkelijk. Het ging vandaag om het plezier en niet om het winnen, maar ja de onderlinge strijd was er wel, het blijven allen sporters die elkaar graag uitdagen. Aan het eind van de middag gingen we nog even midget golven in tweetallen, een ieder lekker geconcentreerd bezig zijn om zo’n balletje zo snel mogelijk in een hole te krijgen. De middag vloog voorbij en voor we het wisten werden we al weer opgehaald.
De avond was voor de senioren, een bbq bij Teun. Hij had het mooi voor elkaar met verwarming onder de party-tent, want fris was het wel die avond! Een leuke afsluiting van het badminton-seizoen!

Voor foto’s van deze gezellige dag: klik hier.