Jubileumfeest!

Het is bijna zover!

Aanstaande zaterdag 1 oktober 2022 vieren we dat we als vereniging 50 jaar bestaan!!! We zijn al maanden druk met de voorbereidingen& de laatste tijd hebben we ook in de lokale media veel aandacht gekregen. Zo zijn we geïnterviewd door de Meppeler Courant die een enorm leuk stuk over de vereniging heeft geplaatst.
Ook zijn Annie Stam en Marlous Smit live geïnterviewd op RTV Meppel om over de verenging en jubileumactiviteiten te vertellen.

We zijn dus helemaal klaar voor zaterdag. Hierbij nog één keer het programma:
14:00 – 16:00 blacklight toernooi*
Bij het toernooi is de zaal helemaal donker gemaakt en wordt deze alleen verlicht door de blacklight lampen die her en der staan. De velden zijn afgeplakt met fluoriserende tape. Wanneer de deelnemers in neon,- of witte kleding in de zaal verschijnen dan kan de fun beginnen. We spelen dubbel/mix-wedstrijden in poules gebaseerd op ervaring en/of leeftijd zodat het voor iedereen een leuke middag wordt.
Je hoeft natuurlijk niet mee te spelen, als je komt kijken dan vinden we dat ook hartstikke leuk!

*Als je meedoet met het toernooi dan is het belangrijk dat je wel badmintonervaring hebt, het niveau en je leeftijd maakt niet uit. 

Wanneer we uitgespeeld zijn, dan gaan we verder met de rest van het programma.
16:00 – 18:00 receptie
18:00 – 19:30 buffet
20:00 – 22:00 pubquiz

Wij hebben er zin in om er met elkaar een leuke dag van te gaan maken. Wil je nog ergens voor opgeven of meer info, dan kan dat via jubileum.bvnijeveen@gmail.com

Lees hier het stuk uit de Meppeler Courant