Jumbo Sponsoractie 2012

Gefeliciteerd

Jullie vereniging, club of goed doel is geselecteerd voor de Jumbo sponsoractie 2012.

Jumbo Sponsoractie 2012

Jumbo stelt dit jaar 15.000 euro beschikbaar voor de diverse verenigingen en clubs. Hoe kun jij samen met jouw vereniging er voor zorgen dat er zoveel mogelijk van die 15.000 euro naar jouw vereniging of club gaat. Eigenlijk is dit heel erg simpel in de periode van 1 oktober 2012 tot 21 januari 2013 geeft jumbo bij iedere 10 euro aan boodschappen een gratis muntje weg. Ook hebben we wekelijks bij diverse actieproducten nog gratis muntjes.

Deze muntjes kun je in de doorzichtige buizen deponeren in de winkel, elke geselecteerde vereniging of club heeft zijn eigen buis, is de buis vol dan wordt hij geleegd en op het bord boven de buis bijgeschreven. Aan het einde van de actie periode wordt de 15.000 euro verdeeld naar rato van de gespaarde muntjes.

Dus hoe meer muntjes gespaard voor jouw vereniging des te meer geld gaat er naar de vereniging. De actie is in beide Jumbo’s dus in winkelcentrum Koedijkslanden en aan het Vledder. Het leuke van de actie is dat je er niets voor hoeft te doen behalve je boodschappen bij Jumbo te halen. Je mag uiteraard ook je vrienden of familie voor jouw vereniging laten sparen bij de goedkoopste supermarkt van Meppel met de laagste prijsgarantie.

Heel veel spaarplezier en graag tot ziens bij Jumbo.