Nieuwe voorzitter

Bericht van de Nieuwe Voorzitter,

We hebben de ALV gehad op 20-8-2018 en hier moest de nieuwe voorzitter gekozen worden. Dat was snel beslist, want ik was de enige kandidaat en met veel gejuich en gelach, werd ik binnengehaald.
Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Fred Damen en geboren in een mooi dorp Laren (NH) op 26-04-1953, daar mijn jeugd doorgebracht, mijn overbuurmeisje gevraagd om met mij te trouwen in 1977, en nog steeds samen. In het verleden in Hilversum ook badminton gespeeld en sinds 4 jaar weer actief met badminton bezig.
Wat wil ik als voorzitter betekenen voor BV Nijeveen, op de eerste plaats een teamspeler zijn die openstaat voor vraag en antwoord binnen de vereniging, maar ook samen er voor gaan om de dingen voor elkaar te krijgen.

Annet Dubbelink heeft haar functie neergelegd.  Langs deze weg vraag ik dan ook wie bereid is onze plek als secretaris op te vullen.  Kees en ik willen best veel doen maar kunnen niet alles. Graag zien we jullie reactie tegemoet. Inmiddels zijn de competitiewedstrijden weer begonnen, bij de jeugd en senioren, maar ook het DUC-team is al actief geweest en de eerste punten zijn al binnen.
Ik wens iedereen fijne wedstrijden en vooral veel plezier toe. Waar we heel blij van worden dat er toch altijd iemand is die zich wil inzetten. Voor de hand en span diensten heeft Adé het stokje van Annet overgenomen om de koffie en lekkernij te verkopen tijdens de wedstrijden in sporthal het Erf en alle bakkers natuurlijk ook hartelijk dank voor het aanleveren van de lekkernijen.

Hier en daar is er altijd wel een vrijwilliger nodig, dus kun je wat doen voor onze club meld je aan bij een van ons. Op 20 oktober hebben we weer het Veengroavertjes jeugdtoernooi en hopen op veel inschrijvingen, en natuurlijk een sportief en gezellige dag voor iedereen.