Pietentoernooi:

Het was donderdagavond weer feest in de sporthal. Ter gelegenheid van Sinterklaas werd het Pietenspeltoernooi georganiseerd. Iedereen kon en mocht meedoen. Er waren ook veel introducees dat maakte de pret nog groter. Han gaf eerst een warming-up met ballonnen en daar deed hij veel behendigheidsoefeningen bij. Gaan liggen met de ballon op je racket en dan ook nog omdraaien. De mini’s konden het wel, maar de oudsten hadden wel wat moeite .
Eerst een wedstrijdje zaklopen, wat weer verschrikkelijk snel ging, daarna een hindernissen met skippyballen. Dat was lastiger dan menigeen dacht, skippyballen is een kunst op zich! En ja hoor, daarna kwamen er eindelijk Pieten ons bezoeken. Het waren er dit keer wel 3! Er was een coole Piet met zonnebril, een acrobaat Piet met een eenwieler en een plaag Piet. Ze zetten de boel goed op stelten, het werd gelijk een dolle boel in de sporthal. Gelukkig hielpen ze toch ook met de spelletjes, alhoewel of dat altijd even handig was valt te bezien. Lollig was het wel, want de pakjesberg werd steeds hoger.
Tot slot gingen we met z’n allen de kantine in en verdeelden de Pieten de pakjes. Onder luid gezang gingen de Pieten vervolgens naar het volgende adres……. Tot volgend jaar!!!