Van de voorzitter

Hallo allen,

De zomervakantie is alweer even voorbij en het “gewone” leven is weer begonnen, net zo als Badminton. Begin september was de eerste speelavond en ondertussen trainen de jeugd en senioren alweer voor hun lol en/of competitie.

De competitie is ondertussen ook begonnen, de eerste wedstrijden zijn al gespeeld, ik wens iedereen veel plezier en succes en wie weet mogen we in februari/maart weer een of meerdere teams huldigen, in ieder geval succes en zet hem op!

Op 21 September was de ALV, met trots kan ik zeggen dat wij een gezonde club hebben, mede daarom is er ook besloten om op de zelfde weg door te gaan.

Tijdens de ALV hebben wij als wij bestuur afscheid genomen van Annie en Ruud en Margreet. Bij deze wil ik jullie nog een keer bedanken voor het werk en inzet van de afgelopen jaren.

Tijdens ALV is gesproken over het afstoten van het clubblad, als hier niemand voor opstond zou dit het einde van ons clubblad betekenen, gelukkig stond Marloes op, om deze taken op zich te nemen!  Super Marloes dat je dit wilt doen!

Op dit moment zijn er helaas ook zieken bij de club, bij deze wil ik hun laten weten dat we ze niet vergeten en in samenwerking met Annie hebben we een passend fleur-op laten maken.

Hopenlijk zien we jullie snel weer, tijdens de speeldagen!

Milco Winters