Voorwoord voorzitter

Oud en Nieuw ligt al even achter ons, de lente staat voor de deur, totdat je naar het nieuws kijkt en voorspellingen van -10 graden Celsius hoort. Het is toch geen januari meer? Nee, het is bijna begin maart!

Traditiegetrouw het eind van de competities.

De jeugd is al klaar met spelen van de competities en zijn alweer begonnen met de toernooien. BV Nijeveen heeft dit jaar weer 2 kampioenteams. Op 15 februari werden de jeugdteams Nijeveen J1 en Nijeveen J2 gehuldigd. Van harte gefeliciteerd met deze prestaties!

Team Nijeveen J3 en het startersteam zijn beiden tweede geworden! Ook een prestatie om trots op te zijn.

De ontknoping nadert in de seniorencompetitie waar team Nijeveen D1 met nog 1 wedstrijd te spelen, tweede staat. Nummer 3, Zuidwolde staat met 1 wedstrijd minder gespeeld 13 punten achter, dus dit moet goed komen.

Ons DUC-team doet ook goed mee en gaat zoals het nu lijkt zeker een top 3 halen. Allemaal mooie prestaties uit Nijeveen.

Dan een terugblik naar het OKKO toernooi, ook dit jaar was het weer een groot succes, met veel spannende partijen en natuurlijk de veiling. Halverwege de avond kwam onze topveilster Trea weer naar voren en verkocht het ene na het andere product/bon/etenswaar voor een maximaal bedrag dat ten goede kwam aan onze clubkas.

In elke klasse zijn winnaars naar voren gekomen, die aan het eind van de avond gehuldigd zijn. Kortom een leuke avond badminton waar veel gelachen is en een groot dankjewel voor de organisatoren en sponsoren van deze avond.

Graag wens ik iedereen veel toernooiplezier de aankomende maanden.

Met sportieve groet,

Milco Winters