Week van het Badminton 2015

Dit jaar wordt van 14 t/m 20 september 2015 voor de derde keer de Week van het Badminton georganiseerd. Ook dit jaar doen wij er als vereniging weer aan mee! We organiseren in deze week weer een gezellige inlooptrainingen waar iedereen geheel vrijblijvend aan mee kan doen.

Heb je na de vakantie je goede voornemens weer uit de kast getrokken, trek dan ook je stoute schoenen maar aan en kom tijdens de Week van het Badminton meespelen. Je kunt geheel vrijblijvend meespelen en proeven aan onze leuke, maar intensieve sport. Als je komt vergeet dan je sportkleding en zaalschoenen niet, rackets worden in de zaal ter beschikking gesteld!

Maandagmiddag
Is voor de jongste jeugd  van 15:30 tot 16:30
We spelen het ‘badminton carrouselspel’. Alle kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 van de basisschool kunnen hieraan meedoen en er zijn leuke prijsjes te winnen!!

Donderdagavond
Jeugd van 19:00 tot 20:00,
Voor alle kinderen tussen de 8 en 18 jaar organiseren we het 3×3-toernooi. 3 tegen 3 dus, iedereen mag hieraan meedoen dus vorm samen met je vriendjes/vriendinnetjes een team! Opgave kan bij Annie.

Senioren van 20:30 tot 22:30
Vanaf 20:30 kennismaking en inspelen, vanaf 21:00 is de mogelijkheid tot het volgen van training!

Vrijdagochtend
Senioren van 09:45 tot 11:00

Alle activiteiten vinden plaats in Sporthal ‘de Eendracht’ te Nijeveen.

Kun je niet tijdens de Week van het Badminton? Geen probleem, ook de rest van het seizoen ben je van harte welkom om eens mee te spelen. Als je het leuk vind en je wilt nog geen vast lidmaatschap, dan kun je ook kiezen voor de strippenkaart.

Wil je meer informatie over het lidmaatschap, strippenkaart, trainingen. Klik dan op het bewuste onderwerp. We hopen je snel te begroeten in de sporthal!

Hieronder een impressie van de eerste Week van het Badminton: