Even voorstellen: nieuwe trainer

Ik ben Tjitske Hoekstra, de nieuwe trainer van deze vereniging. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met badmintonnen. Dat heb ik altijd heel intensief, maar vooral met veel plezier gedaan. Ik speelde in de landelijke overgangsklasse. Dat is nu geloof ik de eerste divisie van de bondscompetitie. We reisden daarvoor het hele land door.  Tevens heb ik de trainer A opleiding gedaan en les gegeven aan een aantal jeugdgroepen. Mijn trainers opleiding was echter vooral iets voor ‘later’. Ik vond toen zelf spelen namelijk nog veel te leuk. Helaas moest ik uiteindelijk afhaken wegens ziekte en is het badminton naar de achtergrond verdwenen. Dit bleef zo totdat ik 2 weken geleden in contact kwam met het bestuur van BV Nijeveen.

Inmiddels zit de eerste training er op. Ik doe mijn best iedereen te leren kennen en ook mijn badmintonkennis weer wat op te krikken. Han heeft me al een beetje op weg geholpen.

Verder woon ik in Meppel, heb ik een dochter van 15 en ben ik tevens actief binnen de Zeilvereniging Belterwiede in Wanneperveen. Hier geef ik ook zeiltraining.

Ik hoop dat we met z’n allen een gezellige en leerzame tijd tegemoet gaan. Ik krijg er in ieder geval steeds meer zin in!

Tot donderdagavond!
Tjitske

tjitske