Even voorstellen: nieuwe voorzitter

Als nieuwe voorzitter van BV Nijeveen ontkom ik er natuurlijk niet aan om een stukje te schrijven voor de website.

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen september hebben wij afscheid genomen van Annette Take als voorzitter. Bij deze wil ik haar bedanken voor alle inzet die zij heeft gedaan voor onze club!

Voor degene die mij nog niet kent zal ik kort iets over mijzelf vertellen. Ik ben Milco Winters, verloofd met Chantal en op dit moment woonachtig in Meppel. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als project-engineer/leider bij Wepro Ingenieursbureau.

Als kleine jongen ben ik begonnen met badmintonnen bij onze club, BV Nijeveen. Van kleins af aan was ik al fanatiek met de sport bezig. In deze periode begon ik de jeugdtoernooitjes in de omliggende dorpen/steden te spelen.  Na een aantal jaar bij de junioren maakte ik al vrij snel de overstap naar de senioren en begon ik met de DUC (Dorpencompetitie). Hierin begon ik bij het toenmalige C-team en ben ik uiteindelijk overgestapt naar het DUC A-team. Na een paar jaar afwezigheid ben ik vorig jaar weer begonnen met het fantastische spelletje en ingestroomd in het senioren 1 team.

Ik hoop dat we nog vele sportieve jaren met elkaar mogen beleven!

Milco Winters