OKKO-toernooi weer een geslaagd badminton evenement!

Het jaarlijkse OKKO (Ouder- Kind, Kind- Ouder) toernooi werd dit jaar in de voorjaarsvakantie georganiseerd. Iets later in de tijd dan gewoonlijk en dat had wel als gevolg dat er vakantiegangers en grieplijders gemist werden. Desondanks was er een redelijke deelname en was de gezelligheid als vanouds.

Met 17 koppels verdeeld over 3 poules was de onderlinge strijd heftig maar sportief. Het gebruikelijke rallypointsysteem werd losgelaten, dit keer werd er een alternatief puntensysteem gehanteerd. De koppels speelden 1 set tot 30 punten. Elk koppel speelde die avond 4 a 5 wedstrijden, dat was voor de introducee best een hele inspanning! Gelukkig konden alle spelers het goed volbrengen zonder blessures. Hooguit wat spierpijn de volgende dagen.

Tijdens de pauze werd de veiling gehouden onder leiding van onze veilingmeester, Trea Agtersmit en haar assistent Teun Bakker. Onze sponsoren hadden weer mooie prijzen ter beschikking gesteld en er werd driftig geboden. Samen met de verloting (dank aan alle mensen die allerlei leuke cadeautjes hebben meegenomen) is er een mooi bedrag bijeengebracht voor onze clubkas.

De winnaars zijn:

  • Poule 1; Myrthe Bijker en Bjorn Bijker
  • Poule 2; Laura Klok en Jeannet Klok
  • Poule 3; Jarne Oostenbrug en Berend Oostenbrug

De aanmoedigingsprijs werd dit keer door Britt Kuiper en Geesje de Gooijer gewonnen.

Allen hartelijk gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

We kunnen terugkijken op een geslaagde en gezellige badmintonavond!

Het organiserend comité bedankt eenieder hartelijk voor zijn/haar bijdrage, inspanning en gezelligheid. Tot volgend jaar!

Klik hier om alle foto’s te bekijken.