Rabo Clubkas Campagne

Laat je clubhart spreken en help mee om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen!!

De Rabobank verdeelt € 125.000,- euro onder alle clubs die meedoen binnen Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Hoe meer stemmen hoe meer geld je uiteindelijk krijgt.

Als bestuur kunnen wij dit niet alleen dus wij vragen jullie hulp. Wij rekenen op jullie, laat je #clubhart spreken.

Hoe werkt het?
Iedereen die lid is van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland mag stemmen tijdens deze campagne. Ieder lid krijgt maximaal 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen aan één en dezelfde club/vereniging geven.
Je kunt alleen lid zijn van de Rabobank als je daar ook klant bent. Als rekeninghouder van de Rabobank ben je nog niet automatisch lid van de Rabobank.

Wij hopen dat iedereen die klant is bij de rabobank daar ook lid is of wil worden, zodat je straks in de campagne ook mag stemmen.
Vanaf 12 jaar kun je lid zijn van de Rabobank. Dit kost niets, en brengt geen verplichting met zich mee. Lid worden gaat heel eenvoudig!

Wanneer je dan lid bent, krijg je per mail een code waarmee je kunt gaan stemmen. Stemmen kan dan tussen 15 maart en 1 april.

Wat kun je nog meer doen om te helpen?
Vraag je ouders, familie, vrienden en buren of zij al lid zijn van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Als ze dat nog niet zijn, vraag dan of ze lid willen worden via onderstaande link. Wanneer ze dan lid zijn, vraag of ze ook op ons willen stemmen!

Wij gaan hiervoor ook campagne voeren en hopen dat jullie onze campagne ook willen verspreiden, delen en liken op Social Media!

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/meppel-staphorst-steenwijkerland/uw-lidmaatschap/

Maak je stem geld waard!

Alvast heel erg bedankt voor je inzet!